(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

CITY•︎POOLS

(placeholder)

Zwembadafdekking

Er zijn meerdere redenen om een zwembad af te dekken, de belangrijkste reden is het behoudt van de warmte in het water, water verdampt tenslotte, waardoor uw energie kosten vele malen hoger zullen zijn, indien het zwembad niet is afgedekt. Maar ook de kosten van zwembadonderhoud zullen worden beperkt, niet alleen het water verdampt, maar ook het chloor en andere desinfectiemiddelen blijven door een zwembadafdekking langer behouden.

Daarnaast biedt een zwembadafdekking extra veiligheid voor mens en dier rondom uw zwembad. Ook invallende bladeren en vuil wordt door een zwembadafdekking tegengehouden. Wie bieden diverse afdekkingen van lamellen afdekkig tot noppenfolie.  

Zwembadafdekking vlonder

Naast de standaard zwembadafdekkingen die wij bieden, maken wij ook zwembadafdekkingen van vlonderhout. Deze kunnen wij zowel handmatig als vol automatisch (zoals op het filmpje hiernaast) door ons gerealiseerd worden.

Het voordeel hierbij is dat als het zwembad niet gebruikt wordt omdat u bijvoorbeeld een tuinfeest geeft en alle ruimte in de tuin nodig heeft, u de plek waar het zwembad is gerealiseerd gewoon kunt gebruiken om daar tafels en stoelen neer te zetten.

Voor een zwembadafdekking van vlonderhout zijn er diverse opties en mogelijkheden mogelijk qua uitvoering.


Neemt u contact met ons op voor de diverse mogelijkheden, wij helpen u graag.