(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

CITY•︎POOLS

Bouwkundige zwembaden


Een bouwkundig zwembad is een zwembad dat geheel naar eigen keuze en budget is samen te stellen. Iedere vorm is hierbij te realiseren, tevens zijn er diverse luxe opties aan toe te voegen.

Een bouwkundig zwembad wordt gemaakt van Isostone bouwblokken, welke op de gewenste afmeting en plaats wordt opgebouwd. Nadat er is uitgegraven op de plaats waar het zwembad moet komen, wordt de vloer met wapening staal en betonmortel geplaatst. Na dat deze is gedroogd worden de Isostone blokken geplaatst. Hierin wordt ook beton ijzer wapening aangebracht, zowel horizontaal als vertikaal, deze blokken worden dan afgevuld met beton mortel.

Nadat alles goed is uitgehard, is het bad klaar om de folie op maat in het zwembad te lassen, hierin zijn veel keuren en motieven mogelijk. Als dit is gebeurd, worden de skimmers, verlichting en evt. andere opties waarvoor u heeft gekozen afgemonteerd. Als laatste brengen wij de door u uitgekozen randtegel aan.


Het grootste voordeel van een bouwkundig zwembad is de grote invloed die u heeft als klant, u kunt het zo gek niet bedenken of het is wel mogelijk.

(placeholder)

Terug