(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

CITY•︎POOLS

Wat is een City Pool?


Tuinen worden steeds kleiner, vooral in de stad is dit het geval. Er wordt al snel gedacht dat je voor een zwembad een grote tuin nodig hebt. Maar niets is minder waar. Een City Pool is een zwembad die een stuk kleiner, ondieper en geheel naar eigen wens aangepast kan worden, denk hierbij aan het formaat, kleur, verlichting, verwarming, jets en de stijl van het zwembad. Een City Pool heeft als doel te relaxen in plaats van te zwemmen.


Voordelen

Een City Pool heeft als voordeel dat deze door zijn formaat in (bijna) elke tuin gepaatst kan worden, daarnaast hebben ze minder water nodig, waardoor de warmtepomp minder intensief hoeft te draaien, in combinatie met een goede afdekking, bespaart u direct op uw energie / water rekening.


City Pool v.d. Spa bad

Een vraag die veelal aan ons wordt gesteld is, waarom zou ik dan niet gewoon een spabad nemen? Het grote verschil is echter de temperatuur van het water. Het water van een spa bad is rond de 37℃, hoewel het water van een City Pool ook verwarmd kan worden, deze temperatuur is echter voor iedereen verschillend, maar is meestal tussen de 18℃ en 29℃. Een spa bad is eigenlijk dan ook bedoeld als winterproduct, daarin tegen kunt u een City Pool, indien gewenst, het hele jaar door gebruiken.
(placeholder)